Nachtelijke avonturen | Wit Licht
witlichtpunt, wit licht, wit lichtpunt, aartsengel, aartsengelen, aartsengel Michaël
651
post-template-default,single,single-post,postid-651,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Nachtelijke avonturen

Nachtelijke avonturen

De titel van deze blog roept bij sommige wellicht het vermoeden op dat ik het in deze blog ga hebben over mijn seksleven. Maar dat hou ik uiteraard lekker voor mijzelf 😉 Nee, tegenwoordig beleef ik andere avonturen in bed die ik wel graag met jullie deel.
Het overkwam me vorige week in de nacht van maandag op dinsdag.
Ik heb de laatste tijd steeds vaker en sterker het gevoel dat ik omringd en geholpen wordt door tal van engelen en gidsen.. Ik krijg op allerlei manieren tekens van ze en als ik om hulp vraag wordt die hulpvraag vaak in een razendsnel tempo beantwoord.
Heel bijzonder, maar vaak ontastbaar. En laten we eerlijk zijn. We hebben allemaal behoefte aan een bepaalde bevestiging en zekerheid in het leven 😉

Wat ik daarom bijna elke avond doe voor het slapen gaan is mijn engelen en gidsen vragen om belangrijke boodschappen via mijn dromen aan mij door te geven en mij te helpen om mij deze te herinneren zodra ik wakker word. In een droom zie ik namelijk hele duidelijke beelden of doorleef ik vaak bijna levensecht bepaalde situaties of momenten en dit maakt de boodschappen voor mij tastbaarder en duidelijker.

Probeer het zelf maar eens.. Je zult vanzelf het verschil voelen tussen een “normale” droom en een droom met een diepere betekenis of boodschap.

Zelf heb ik vorige week een overweldigende droom gehad die zelfs vergelijkbaar was met mijn bijna dood ervaring (meer over mijn BDE lees je hier).
Tijdens deze droom stond ik ineens oog in oog met een man met halflang goud/blond haar. Hij droeg een wit-blauwe mantel, had een gouden voorwerp in zijn handen en werd volledig omgeven door een intens wit & blauw licht. Het moment duurde slechts seconden, maar toen ik wakker werd wist ik gewoon dat dit écht was!

Ik omschreef de man uit mijn droom aan een goede vriend en hij bevestigde mij dat dit Aartsengel Michaël was. Toen ik tekeningen van hem zag wist ik het zeker! Niet mijn droomman, maar dit was wel de man uit mijn droom! ?

Een aartsengel, hoe bijzonder?! Aartsengelen zijn de hoogste in de rangorde van de engelen en iedere aartsengel heeft zo zijn eigen, tsja hoe zal ik het zeggen, vakgebied. Eigenlijk vergelijkbaar met een taak, rol, functie of kernkwaliteit, zoals wij hier op aarde in het bedrijfsleven hebben.

Aartsengel Michaël:
• biedt bescherming;
• geeft moed, vertrouwen en veiligheid;
• helpt bij het bereiken van levensdoelen en versterkt zelfvertrouwen;
• verwijdert negatieve energieën;
• snijdt energetische koorden door.

In de dagen na mijn droom gebeurden plotseling een aantal dingen die voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk zijn en in lijn liggen met de bovengenoemde kwaliteiten van Aartengel Michaël. Voor mij bestaat toeval niet en ik zie deze gebeurtenissen dan ook als extra bevestiging dat dit nachtelijke avontuur geen droom, maar gewoon écht was..  ??

2 Reactie's
 • Paul Ehrens
  Geplaatst op 22:11h, 30 mei

  Heel mooi geschreven Christel, en heel bijzonder dat je dit mee mag maken.
  Groetjes Paul

  • witlicht
   Geplaatst op 22:02h, 04 juni

   Dankjewel Paul ☺️