Tarieven | Wit Licht
BDE, WitLicht., witlichtpunt, Bijna Dood Ervaring, www.witlichtpunt.nl, Christel Maesen
870
page-template-default,page,page-id-870,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Tarieven

Tarieven per 1 januari 2023

 • Behandeling in de praktijk, gelegen Connorstraat 21 te Linne (1u – 1,5u)

  Tijdens deze behandeling onderzoeken we samen waar eventuele emotionele blokkades zitten. Vervolgens wordt datgene ingezet wat nodig is en bij jou past om deze blokkades weg te nemen of te verlichten. Indien je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk toe te komen kan de behandeling ook via videobellen (MS teams of Zoom) plaats vinden.

   

  • Tarief volwassene – 60 euro
  • Tarief kind / student – 45 euro

   

  Behandeling op afstand / zielsniveau

  Tijdens deze behandeling maak ik op zielsniveau verbinding met jouw baby of kind. De behandeling duurt ongeveer 45min -1u en vraagt geen tijd van jou als klant. Je hoeft dus niet aanwezig/beschikbaar te zijn tijdens de behandeling. Na afloop van de behandeling ontvang je van mij een schriftelijke terugkoppeling van datgene dat geconstateerd en aangepakt is.

   

  • Tarief baby, kind (tot 12jr) – 35,00 euro

   

  Huisreiniging op locatie / woonadres (1u – 2u)

  Ik maak een rondgang op de locatie om te onderzoeken welke energieën ik waarneem en vervolgens schoon ik deze ruimte voor ruimte op.

   

  • Tarief huisreiniging (binnen provincie Limburg) – 85 euro (incl. reistijd en -kosten en een noveenkaars)

Betaling kan contant, via overboeking of een Tikkie.