Een wat-bad? Gongbad! | Wit Licht
witlichtpunt, wit licht, www.witlichtpunt.nl, wit licht punt, gongbad, ,gong, onderbewustzijn, gong, dolfijnen energie, kristallen energie
396
post-template-default,single,single-post,postid-396,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Een wat-bad? Gongbad!

Een wat-bad? Gongbad!

Vorige week zondag stuurde mijn vriendin een screenshot door van iets met gongen. Deze week besloten we hier samen heen te gaan. Toen we gisterenavond samen de deur uitliepen hoorden we de muziek van het Roermondse oktoberfest dat één straat verderop plaats vond. Maar waar we evengoed allebei een dirndl hadden kunnen dragen gisterenavond droegen we nu een slaapzak, hoofd- en tuinkussen en liepen we naar de Ursulakapel.

Daar vond namelijk het ligconcert plaats met gongbad. Een wat-bad? Tsja, die vraag konden wij vooraf eigenlijk ook niet beantwoorden, want we hadden ons beide eigenlijk niet echt verdiept in wat het inhield. Het leek ons gewoon een bijzondere ervaring om met elkaar te delen.

Na binnenkomst zochten we een plekje waar we naast elkaar konden gaan liggen. Niet veel later sloten we onze ogen en lieten we ons 1,5 uur lang meevoeren op tal van bijzondere klanken.

Terugkijkend op gisterenavond probeer ik de juiste woorden te zoeken om deze magische ervaring te omschrijven. Ze zijn lastig te vinden, omdat het zo bijzonder en uniek was. Zelf heb ik het ervaren als een innerlijke verre reis naar plekken waar een intense rust en vreugde de boventoon voerden. Echt even helemaal weg van hier.

Na afloop werd verteld wie onze gidsen tijdens deze reis waren. Het bleken niet alleen de hoorbare klanken te zijn geweest, maar ook dolfijnen- en kristallen energie. Er werd uitgelegd hoe dit magische trio ons meegenomen had naar ons diepe onderbewustzijn. Daar waar allerlei oude emoties en gevoelens worden opgeslagen. Iets waar je niet zomaar mee in contact komt en wat ook niet zomaar in beweging komt. Om hier te geraken moet je dus inderdaad een flinke reis afleggen, waarbij je de hulp van gidsen nodig hebt om op je eindbestemming te komen.

Ik realiseer me dat ik met deze blog mijn doel van mijn website wellicht voorbij schiet. Want hoe hard ik ook probeer deze ervaring niet “zweverig” over te laten komen. Het lukt me gewoonweg niet, omdat het gongbad mij gisterenavond echt even heeft laten zweven.

Vandaag voel ik me heel gek. Ik ervaar een soort eenzaam gevoel. Niet negatief eenzaam, maar positief. Daar waar je normaal leegte ervaart bij eenzaamheid, ervaar ik nu een soort verlichting.

Al met al een ervaring die ik niet had willen missen. En heel bijzonder dat ik dit heb mogen beleven samen met één van mijn allerbeste vriendinnen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook gewoon eens lekker zweven? Kijk dan eens op de facebook pagina van Frits en Yvonne die samen het brein vormen van Heart2Heart connection. Zij zijn, naast mijn vriendinnetje, degene aan wie ik deze bijzondere ervaring te danken heb.

2 Reactie's
 • Lien
  Geplaatst op 16:25h, 01 oktober

  Wauw sjat! Wat bun ich toch weer zo ontzettend trots op dich als ich dit laes….Zo’n mooi persoon , puur en oprecht, en een fantastische vriendin! En auch nog zo’n schrijftalent! Ich had het zelf neet beter kinnen omschrieven….Dus auch ich wil dich bedanken veur deze bijzondere ervaring die we samen hubben gedeild! Ich had het met nemes angers beter kinnen en willen deilen dan met dich! ❤️

  • witlicht
   Geplaatst op 10:11h, 02 oktober

   Dankjewel sjat! 🙂 Haaj van dich! <3