Aarden, Beschermen, Verbinden | Wit Licht
aarden, beschermen, verbinden, wortel schieten, aarde energie, verbinding maken met de aarde, verbinding, voelen, van denken naar voelen, Christel Maesen, www.witlichtpunt.nl, Wit Lichtpunt, Wit Licht, WitLicht.
431
post-template-default,single,single-post,postid-431,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Aarden, Beschermen, Verbinden

Aarden, Beschermen, Verbinden

Aarden

Onze voeten zorgen ervoor dat energie door ons hele lichaam kan stromen, dus ook naar ons hart: naar ons gevoel. Energie komt dus van beneden, van de aarde via onze voeten. Om in contact te staan met de aarde energie moeten we wortel schieten.

Zonder wortels word je omver geduwd of weggeblazen. Je staat niet sterk in je schoenen en dus niet in je kracht.

Door wortel te schieten sta je met beide voeten op de grond en ligt de wereld aan je voeten. Om wortel te schieten zijn diverse methodes. Ik gebruik de volgende methode:

  • Ik ga op een plek staan die voor mij goed voelt
  • Ik adem drie x diep in en uit en bij het uitademen laat ik alle spanningen los
  • Ik zie voor me dat mijn voeten luikjes hebben (voetchakra’s) en die open ik. Daaruit komen wortels die groeien en door alle lagen van de aarde hun weg vinden naar het centrum van de aarde. In dat centrum bevindt zich een ronde witte bergkristal waar mijn wortels zich aan vastklampen.
  • Nu adem ik 3x achter elkaar de aarde energie in. Die energie komt binnen in mijn lichaam via mijn wortels en mijn voetluikjes.
  • Vervolgens open ik ook het luikje van mijn stuit/kont (stuitchakra). Hieruit komt een rode buis van 10 cm dik die dezelfde weg volgt als mijn wortels en zich samen met mijn wortels vastklampt aan diezelfde witte bergkristal.

Nadat je dit hebt gedaan kun je je gaan beschermen en verbinden. Zelf doe ik dit als volgt.

Beschermen

  • Ik visualiseer een gouden zon boven mij. Vanuit die zon trek ik een gouden ballon om mij heen, zodat ik mij in een soort bubbel bevindt die volledig dicht is en geen gaten of kieren bevat.
  • Hierna geef ik mijn aura de opdracht mij te beschermen en alleen datgene toe te laten wat voor mijn allerhoogste goed is.

Je kunt jezelf ook beschermen door jezelf in het Wit Licht te zetten en in het blauwe licht van de Aartsengel Michael.

Verbinden

  • Nu vraag ik mijn hogere zelf (mijn ziel) om achter mij te komen staan, de handen op mijn schouders te leggen, een met mij te worden en mij dit duidelijk te laten voelen.
  • Ik vraag mijn hogere zelf, maar ook alle lichtwezens en engelen mij duidelijk te laten zien, voelen, horen en weten wat voor mijn allerhoogste goed is en voor anderen.
  • Ik sluit af met de woorden “ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik krijg en ik vertrouw op mijn gevoel”.

Heb je ondanks alles het gevoel dat je met iemand anders verbonden bent? Dan kun je dit eenvoudig op heffen door te zeggen “ik maak mij nu los van diegene of datgene wat niet bij mij hoort”.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.