Aarden en Verbinden | Wit Licht
aarden, beschermen, verbinden, wortel schieten, aarde energie, verbinding maken met de aarde, verbinding, voelen, van denken naar voelen, Christel Maesen, www.witlichtpunt.nl, Wit Lichtpunt, Wit Licht, WitLicht.
431
post-template-default,single,single-post,postid-431,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Aarden en Verbinden

Aarden en Verbinden

Wanneer je zowel met moeder aarde als met het wit licht (vader hemel) in verbinding bent kan jouw levensenergie langs je hart stromen en kun je vanuit onvoorwaardelijke liefde leven.

Hieronder volgt een visualisatie oefening die jou hierbij kan helpen en die je elke dag kunt doen. Het kost slechts enkele minuten per dag en je zult versteld staan van het effect.

Ik wil wel gezegd hebben dat jij uniek bent en het dus belangrijk is dat je je eigen draai hieraan geeft. Ontdek en ervaar welke woorden en methode het beste past bij jou!

Aarden

Energie komt dus van boven en beneden. Aarden of wortel schieten 😉 zorgt ervoor dat je bewust verbonden bent met de energie van moeder aarde. Hierdoor sta je sterk in je schoenen en in je kracht.
Om te aarden zijn diverse methodes. Ik gebruik de volgende methode:

  • Ik ga op een plek staan die voor mij goed voelt.
  • Ik adem drie x diep in en uit en bij het uitademen laat ik alle spanningen los.
  • Ik zie voor me dat mijn voeten luikjes hebben (voetchakra’s) en die open ik. Daaruit komen wortels die groeien en door alle lagen van de aarde hun weg vinden naar het centrum van de aarde. In dat centrum bevindt zich een witte bergkristal waarin ik mijn wortels stevig veranker.
  • Nu adem ik 3x achter elkaar de aarde energie in via mijn voeten, door mijn benen tot in mijn bekken.
  • Nu open ik het luikje van mijn stuit/kont (stuitchakra). Hieruit komt een rode buis van 10 cm dik die ik rechtstreeks naar het centrum van moeder aarde stuur en samen met mijn wortels vastzet in de witte bergkristal in het centrum van moeder aarde.


Verbinden

  • Ik visualiseer een gouden zon boven mij. Vanuit die zon trek ik een gouden ballon om mij heen die mij volledig omgeeft.
  • Hierna geef ik mijn aura de opdracht mij te beschermen en alleen datgene toe te laten wat in mijn allerhoogste goed is.
  • Nu vraag ik mijn hogere zelf (dat deel van mijn ziel dat zich in het wit licht begeeft) om achter mij te komen staan, de handen op mijn schouders te leggen, één met mij te worden en mij dit duidelijk te laten voelen.
  • Ik vraag mijn hogere zelf mij duidelijk te laten zien, voelen, horen en weten wat voor mijn allerhoogste goed is en in het allerhoogste goed voor anderen.
  • Ik sluit af met de woorden “ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik krijg en ik vertrouw op mijn intuïtie”.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.