Over mij | Wit Licht
BDE, WitLicht., witlichtpunt, Bijna Dood Ervaring, www.witlichtpunt.nl, Christel Maesen
108
page-template-default,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Over mij

Hoi!

 

Leuk dat je mijn website hebt gevonden en bekijkt. Ik ben Christel en op deze website neem ik je mee op mijn innerlijke ontdekkingsreis.

Meer info over het wat en waarom van www.witlichtpunt.nl lees je hier in mijn eerste bericht.

 

Mijn innerlijke ontdekkingsreis startte de dag waarop ik met een gesprongen blinde darm en in kritieke toestand in een ziekenhuis in Bali belandde. Tijdens mijn spoedoperatie reisde ik af naar het witte licht. Meer info over mijn wit licht moment lees je in deze blog. Ik kon de intense en verleidelijke schoonheid van dit licht weerstaan en besloot zelf om terug te keren naar het hier en nu.

 

Mijn leven is hierdoor veranderd. Het is makkelijker en waardevoller geworden door tal van bijzondere ervaringen en ontdekkingen, die te maken hebben met Verbinden, Voelen en Vertrouwen op wat ik noem “Wit Licht”.

 

Op deze website deel ik mijn ervaringen en bied ik praktische handvatten met de overtuiging dat ze ook jouw leven makkelijker en mooier kunnen maken.

 

Ik ben verder ook erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen en hoop dat we samen nog veel meer moois kunnen gaan ontdekken 🙂

 

Liefs Christel

 

Heb ik je aandacht? Like dan de facebook pagina van WitLicht. en blijf op de hoogte!